Житомирянину, який повідомив про замінування філармонії, загрожує до 6 років ув'язнення » Новини Житомира
 
 


Житомирянину, який повідомив про замінування філармонії, загрожує до 6 років ув'язнення

Автор: news_maker від 30-06-2015, 14:26, переглядів: 1 198

Житомирянину, який повідомив про замінування філармонії, загрожує до 6 років ув'язнення

28 червня житомирські правоохоронці перевіряли інформацію про замінування приміщення обласної філармонії. Жодних вибухонебезпечних предметів не виявлено. 43-річного «жартівника», який зробив неправдивий дзвінок і повідомив про можливий вибух, встановлено.
Близько 5.45 до до Житомирського МВ на спецлінію «102» зателефонував невідомий та сказав, що за 15 хвилин станеться вибух у приміщенні обласної філармонії.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи УМВС та міськвідділу, працівники вибухо-технічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, кінолог зі службовою собакою та інші підрозділи міліції.
У ході обстеження приміщення закладу та прилеглої території жодних вибухових пристроїв не виявлено.
Відтак за вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.
Як повідомив начальник УМВС Житомирщини Валерій Рудик, у ході першочергових оперативно-розшукових заходів встановлено автора анонімного дзвінка. Ним виявився 43-річний житель обласного центру, який перебував у нетверезому стані.
Чоловік пояснює свої дії бажанням перевірити готовність спеціальних служб до належного реагування.
Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває. Чоловікові за такий жарт загрожує позбавлення волі на термін від 2 до 6 років.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: