Блискавка підпалила церкву в Андрушівському районі » Новини Житомира
 
 


Блискавка підпалила церкву в Андрушівському районі

Автор: news_maker від 31-07-2012, 17:11, переглядів: 2 367

Блискавка підпалила церкву в Андрушівському районі

Як повідомили у прес-службі Територіального управління МНС, о другій годині ночі в селі Нова Котельня внаслідок попадання блискавки виникла пожежа в будівлі Свято-Покровської української православної церкви Московського патріархату. Інженер відділу роботи із ЗМІ та громадськістю обласного управління МНС Андрій Денисюк розповів: "Блискавка влучила у самий великий та високий (15 м) купол. Сталося загорання куполу. Вже через 10 хвилин два пожежних розрахунки боролися з вогнем. Гасіння ускладнювалось тим, що стіни та внутрішнє оздоблення будівлі дерев’яні, крім того, були сильні пориви вітру".

Наразі збитки підраховуються, вогнем знищено великий купол, пошкоджено 25 квадратних метрів внутрішнього оздоблення стін. Кажуть, що церкві вже майже двісті років.

Останні дні липня взагалі виявилися дуже насиченими для рятувальників області. За минулий тиждень на пульт оперативно-рятувальної служби "101" надійшло 101 повідомлення про надзвичайні події або загрозу їх виникнення. Серед них: 37 пожеж, 17 дорожньо-транспортних пригод, 3 випадки виявлення вибухонебезпечних предметів та дві пригоди на воді. Всього під впливом різних факторів в області 21 особа загинула та 36 травмовані.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: