У Житомирі розпочато відпрацювання об'єктів продажу алкогольних напоїв » Новини Житомира
 
 


У Житомирі розпочато відпрацювання об'єктів продажу алкогольних напоїв

Автор: admin від 13-07-2015, 17:51, переглядів: 1 391

У Житомирі розпочато відпрацювання об'єктів продажу алкогольних напоїв

Працівники міліції посилили заходи щодо виявленню порушень, пов’язаних з продажем алкогольних напоїв. 12 липня було перевірено 48 закладів торгівлі, розташованих у комплексі з зупинками громадського транспорту. Виявлено 2 факти реалізації пива та горілки без відповідної ліцензії.

- 11 липня до УМВС надійшли скарги жителів обласного центру щодо продажу спиртного на зупинках громадського транспорту, - повідомив начальник УМВС Валерій Рудик. – Працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки та громадської безпеки УМВС уже наступного дня розпочали перевірку цієї інформації.

12 липня кілька рейдових груп правоохоронців одночасно відпрацьовували місця продажу алкогольних напоїв. У результаті встановлено, що перевірені заклади, розташовані у комплексі з зупинками громадського транспорту, діють на підставі наявних ліцензій.

Водночас рейдовими групами виявлено та задокументовано два факти реалізації суб’єктами господарювання алкоголю без необхідних дозволів.

- У кафе по вул. 1-го Травня продавалось пиво та горілка без жодних документів, - розповідає заступник начальник УПЗСЕ УМВС Руслан Марчук, - Із закладу було вилучено 35 пляшок пива та 26 - горілки. Ще один аналогічний факт викрито по вул. Героїв Пожежних, де у кіоску, розташованому у приватному секторі, також продавався алкоголь без ліцензії на провадження такого виду діяльності. Вилучено 32 пляшки пива.

Все вилучене передано на відповідальне зберігання суб’єктам господарювання.

За вказаними фактами оформлено адміністративні матеріали за ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення, які направлено за належністю.

Водночас правоохоронці звернулися до регіонального управління державної фіскальної служби щодо накладення штрафних санкцій на власників торгівельних об’єктів. Сума адміністративного покарання складає 17 тисяч гривень.

У Житомирі розпочато відпрацювання об'єктів продажу алкогольних напоїв
У Житомирі розпочато відпрацювання об'єктів продажу алкогольних напоїв

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: