У Житомирі закриють тролейбусний маршрут 5А » Новини Житомира
 
 


У Житомирі закриють тролейбусний маршрут 5А

Автор: news_maker від 24-07-2015, 17:53, переглядів: 1 906

У Житомирі закриють тролейбусний маршрут 5А

Тролейбус 5А Богунія – Гідропарк, який 4 липня запустили у пробному режимі, а 15 липня продовжили до «Ялинки», 25 липня буде закритий через збитковість.

Відповідний лист в. о. начальника КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Олега Таможського на ім’я начальника управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Тетяни Подорожної був розміщений 24 липня у соцмережі.

«За час роботи маршруту 5а з 4.07 по 22.07 збитки підприємства склали 30,8 тис. грн. Подальша експлуатація маршруту в даний час для підприємства економічно недоцільна та щодня приносить значні збитки, погіршуючи і без того складний фінансовий стан ЖТТУ. На підставі вищевикладеного КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» вимушене зняти з пробної експлуатації тролейбусний маршрут №5А з 25.07.2015 року. Підприємство не виключає в подальшому, за покращення фінансового стану підприємства та збільшення пасажиропотоку, можливість відновлення роботи маршруту тролейбуса зі сполученням Богунія-Гідропарк», - йдеться в листі.

Варто додати, що не дивлячись на інтервал 25-30 хвилин, в час пік тролейбус користувався попитом у пасажирів.

У Житомирі закриють тролейбусний маршрут 5А
У Житомирі закриють тролейбусний маршрут 5А

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: