75-річний житомирянин хоче в АТО » Новини Житомира
 
 


75-річний житомирянин хоче в АТО

Автор: admin від 31-07-2015, 19:48, переглядів: 1 927

75-річний житомирянин хоче в АТО


31 липня до Центру учасників АТО при облдержадміністрації звернувся 75-ти річний житомирянин Петро Козел. Він, не зважаючи на свій вік, хоче поїхати в зону АТО, аби надавати хлопцям медичну допомогу. Адже за професією він лікар.
Народився Петро Григорович 1940 році, був одружений і має 3 синів. За покликанням – лікар-терапевт. В 1968 році закінчив медичний інститут і до 62 років працював. Спочатку в Ємільчинському районі, потім на 2 роки доля занесла в Білорусію, а далі до пенсії був головним лікарем в Лугинському районі.
«За роки праці я навчився робити все, і недипломованим хірургом став, і гінекологом. Були випадки, коли пологи приймати треба було. Що зробиш – часи такі», – каже Петро Григорович.
Зараз йому 75, і сил, говорить, у нього предостатньо. Прагне допомагати країні: «Можу першу допомогу надати, виймати осколки, супроводжувати поранених, направляти. Я хочу допомогти чи хлопцям, чи жителям, а мені у військкоматах кажуть, що вік не той», – розповідає лікар.
Попри бажання чоловіка діють обмеження: чоловіки віком від 50 до 60 років можуть бути призвані до служби лише в добровільному порядку (призовний вік для чоловіків зараз складає 20-60 років).
У Центрі допомоги учасникам АТО чоловіку надали консультації та необхідну інформацію.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: