На Житомирщині правоохоронці розкрили крадіжку зі школи-інтернату » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині правоохоронці розкрили крадіжку зі школи-інтернату

Автор: news_maker від 5-08-2015, 17:27, переглядів: 1 068

На Житомирщині правоохоронці розкрили крадіжку зі школи-інтернату

Із навчального класу Бердичівської школи-інтернату невідомі винесли комп’ютерну та цифрову техніку. Правоохоронці встановили та затримали причетних до крадіжки осіб. Нині їм офіційно оголошено про підозру. Триває слідство.
Директор школи-інтернату м. Бердичева повідомив до міліції про крадіжку з навчального закладу. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої провели огляд місця події. Правоохоронці з’ясували, що до приміщення невідомі потрапили, пошкодивши металопластикове вікно в одному з навчальних класів, звідки й винесли ноутбук, процесор, цифровий фотоапарат, телевізор, музичний центр та інші речі.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України.
В ході проведення комплексу слідчо-розшукових заходів оперативники карного розшуку встановили трьох осіб віком від 16 до 24 років, причетних до крадіжки. Двоє молодших – колишні вихованці школи-інтернату. Їх правоохоронці затримали, розшук старшого за віком їх поплічника нині триває.
Як повідомив т.в.о. начальника Бердичівського МВ УМВС Валерій Кравчук, викрадену з навчального закладу техніку злодії здавали до ломбардів або перепродували на ринках. Частину речей міліція розшукала.
Затриманим офіційно оголошено про підозру у причетності до вчинення кримінального правопорушення.
За чинним законодавством крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення, карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

На Житомирщині правоохоронці розкрили крадіжку зі школи-інтернату

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: