Депутати Житомирської міськради вирішили припинити будівництво мініавтостанцій на околицях міста » Новини Житомира
 
 


Депутати Житомирської міськради вирішили припинити будівництво мініавтостанцій на околицях міста

Автор: news_maker від 7-08-2015, 12:09, переглядів: 1 330

Депутати Житомирської міськради вирішили припинити будівництво мініавтостанцій на околицях міста

Одним із питань пленарного засідання сесії Міської Ради став розгляд колективного звернення мешканців мікрорайону Крошня. На засіданні були присутні громадські активісти та жителі району, які ротестують проти будівництва мініавтостанції за адресою: вулиця Щорса 159 та 151. Раніше для вивчення проблемного питання була створена робоча група за участі депутатів та жителів мікрорайону. Депутат Ігор Гундич доповів про результати проведеної роботи:

"Працюючи на робочій групі по мікрорайону Крошня, ми зрозуміли: не виключено, що може виникнути така ж напружена ситуація по іншим напрямкам по яким мають розміщуватись міні автостанції. Тому підготовлений проект рішення, якій стосується інших чотирьох адрес, де мають розташовуватися міні автостанції".

У проекті рішення йшлося про заборону забудови абсолютно на всіх ділянках, які були виділені під мініавтостанції в місті Житомирі. Жителька мікрорайону Крошня Вікторія Олексеєна, під вікнами якої планували побудувати одну із станцій, розповіла:

"На минулому тижні ми з громадою зібрались, провели два мітинги, було засідання двох робочих груп до складу якої увійшла і я. Таким чином вирішували питання. Я надзвичайно рада, адже думала, що в майбутньому буде волокіта. Думала, що це рішення не пройде. Громадою дуже хвилювались, тому що питання, яке сьогодні обговорювали депутати - насущне".

В ході поіменного голосування депутати одноголосно прийняли рішення щодо припинення будівництва мініавтостанцій в Житомирі. У ході обговорень зазначили, що такі важливі рішення мають бути попередньо узгоджені на громадських слуханнях.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: