Студента духовної семінарії, який був призваний до лав Збройних сил, комісували за станом здоров’я » Новини Житомира
 
 


Студента духовної семінарії, який був призваний до лав Збройних сил, комісували за станом здоров’я

Автор: news_maker від 21-08-2015, 16:31, переглядів: 1 089

Студента духовної семінарії, який був призваний до лав Збройних сил, комісували за станом здоров’я

Колишній студент Житомирського музичного училища Томаш Городинський був призваний до лав Збройних сил України та 11 липня прийняв присягу в Полтаві.

Через покликання хлопця навчатися в духовній семінарії його батько звернувся до голови Житомирської ОДА Сергія Машковського. Керівник області обіцяв втрутитись і розібратися у проблемі.

«Інколи, задля добробуту людей та духовного розвитку, потрібно робити неможливе. Ситуація неоднозначна, тому, у порядку виключення, я допоможу Томашу», - сказав Сергій Машковський.

Вже сьогодні батько Томаша разом з хлопцем прийшли подякувати Сергію Машковському за виконану обіцянку. «Спасибі Вам, що мій син вже найближчим часом зможе слідувати поклику серця та навчатися на священика. Дякую, що в наш час є чиновники, в яких слово не розбігається з ділом», - сказав Едуард Городинський.

Сергій Машковський подякував журналістам за вагому участь у даній справі. «Дякую, що не стоїте осторонь людських проблем, миттєво реагуєте і доносите питання до влади. Ви чесно робите свою роботу», - зазначив він.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: