На Житомирщині бійці ДСНС врятували життя чоловіка-інваліда » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині бійці ДСНС врятували життя чоловіка-інваліда

Автор: news_maker від 24-08-2015, 00:04, переглядів: 1 159

На Житомирщині бійці ДСНС врятували життя чоловіка-інваліда

22 серпня о 14:38 на пункт зв’язку 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Черняхів надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир чотириповерхового житлового будинку, що розташований у районному центрі. До служби порятунку «101» зателефонували сусіди, які відчули запах диму у своїх помешканнях та повідомили про це рятувальників.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця події з’ясувалося, що осередок займання знаходиться у трикімнатній квартирі на четвертому поверсі багатоповерхівки. Для проведення розвідки, всередині сильно задимленого помешкання, рятувальникам довелося застосувати апарати на стиснутому повітря. В одній з кімнат, на дивані, було виявлено 64-річного власника квартири, інваліда першої групи. Чоловік перебував у свідомості, але не міг самостійно покинути помешкання. Рятувальники взяли господаря під руки та вивели його на свіже повітря. Потерпілий лише трохи надихався диму, але від госпіталізації відмовився.

Зусиллями вогнеборців займання було швидко локалізовано та о 14:52 – повністю ліквідовано. Вогонь встиг знищити лише диван та два матраци. Всі кімнати квартири залишилися неушкодженими.

Наразі фахівцями встановлюється причина виникнення вогню, а також суми завданих збитків та врятованих матеріальних цінностей.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: