На Житомирщині стартувала перша електронна закупівля » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині стартувала перша електронна закупівля

Автор: admin від 31-08-2015, 18:01, переглядів: 1 081

На Житомирщині стартувала перша електронна закупівля


На Житомирщині розпочалося впровадження системи електронних закупівель та розміщено на відповідному сервісі першу тендерну пропозицію.
Після презентації системи електронних торгів «ProZorro», що відбувалася у Житомирі 20 серпня 2015 року, голова облдержадміністрації Сергій Машковський підписав розпорядження №268 від 27.08.2015 року «Про впровадження електронних закупівель». Відповідно до документу, з 1 вересня 2015 року департамент праці та соціального захисту населення, управління освіти і науки та охорони здоров’я облдержадміністрації долучаться до пілотного проекту щодо впровадження процедури електронних закупівель.
Вже 28 серпня департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської ОДА першим розмістив оголошення про державні торги на електронному торговому майданчику SmartTender.biz. Предметом закупівлі є бензин А-92 в скетч-картках (10 шт. по 10 л) з початковою ставкою 1820 грн. Крок зниження ставки – 10 грн. До 4 вересня триватиме обговорення закупівлі, пропозиції прийматимуться з 4 до 9 вересня.
Основною метою такої електронної системи є забезпечення відкритості процесу державних закупівель, підвищення довіри бізнесу та боротьба з корупцією. Впровадження електронних закупівель спрощує доступ малого і середнього бізнесу до державних торгів, дозволяє економніше витрачати бюджетні кошти та забезпечує громадський контроль за процесом торгів.
Кожен громадянин може переглядати пропозиції, приймати участь в обговоренні та контролювати сам процес державних торгів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: