У Житомирі міліціонери разом з небайдужими перехожими затримали грабіжника » Новини Житомира
 
 


У Житомирі міліціонери разом з небайдужими перехожими затримали грабіжника

Автор: news_maker від 10-09-2015, 10:21, переглядів: 1 055

У Житомирі міліціонери разом з небайдужими перехожими затримали грабіжника

Чоловіка, який зірвав з шиї 56-річної житомирянки золотий ланцюжок, міліціонерам допомогли затримати випадкові очевидці. Грабіжника було доставлено у міськвідділ. Розпочато розслідування.
Увечері 8 вересня 56-річна жителька обласного центру прямувала вулицею на зупинку громадського транспорту, коли до неї раптом підскочив незнайомець та смикнув за золотий ланцюжок на шиї. Жінка стала чинити опір та ухопила грабіжника за одяг.
Ситуацію, в якій чоловік напав на жінку, помітили перехожі. Один з них кинувся їй на допомогу, відтак зловмисник, розірвавши таки ланцюжок, спробував втекти. Водій легковика, який саме проїжджав повз та звернув увагу на те, що відбувається, автомобілем перекрив дорогу втікачу.
У цей же час повз проїздили оперативники карного розшуку Житомирського МВ УМВС. Правоохоронці зупинилися, аби з’ясувати, що трапилося. Швидко оцінивши ситуацію, вони разом з перехожими затримали підозрюваного.
На місце події викликали слідчо-оперативну групу міськвідділу. Правоохоронці вилучили низку речових доказів та опитали свідків. Затриманого, 32-річного житомирянина, доставили до Житомирського міськвідділу УМВС.
Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.
- Чоловіка затримано за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу, - повідомив начальник Житомирського МВ УМВС Михайло Сорока. – Законодавством за такі діє передбачено від 4 до 6 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: