Коростенські правоохоронці затримали залізничних крадіїв » Новини Житомира
 
 


Коростенські правоохоронці затримали залізничних крадіїв

Автор: news_maker від 16-09-2015, 15:58, переглядів: 1 085

Коростенські правоохоронці затримали залізничних крадіїв

Працівники карного розшуку затримали двох місцевих жителів, які за допомогою газозварювальної техніки демонтували з під’їзної колії місцевого підприємства залізничних рейок. Нині за даним фактом проводиться досудове розслідування.
До Коростенського міськвідділу міліції звернувся начальник служби охорони одного з підприємств, що розташоване в м. Коростені із заявою викрадення з під’їзних шляхів 38 м залізничних рейок на загальну суму близько 40 тисяч гривень.

Правоохоронці провели низку першочергових слідчо-оперативних заходів, в результаті яких встановили, що до крадіжки причетні двоє 50-річних місцевих жителів. Один із підозрюваних раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. У вчиненні демонтажу рейок чоловіки зізнались.
Як повідомив начальник Коростенського МВ УМВС Ігор Жміда, під час санкціонованого обшуку співробітники міліції вилучили викрадені частини залізничної колії в одному із пунктів прийому металобрухту.
Нині чоловікам офіційно оголошено про підозру у вчиненні кримінального діяння, передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. За чинним кримінальним законодавством подібні протиправні дії караються арештом до півроку або обмеженням чи позбавленням волі строком до 5 років.

Коростенські правоохоронці затримали залізничних крадіїв
Коростенські правоохоронці затримали залізничних крадіїв

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: