Спостерігачі ОБСЄ приїхали до Житомира » Новини Житомира
 
 


Спостерігачі ОБСЄ приїхали до Житомира

Автор: admin від 22-09-2015, 16:17, переглядів: 1 393

Спостерігачі ОБСЄ приїхали до Житомира

21 вересня Житомир відвідали представники місії спостерігачів за місцевими виборами в Україні Бюро ОБСЄ з демократичних інститутів і прав людини. Цього дня Хелена Латіо та Асгер Рустад зустрілися з в.о. міського голови Любов’ю Цимбалюк.
Іноземні гості поінформували про мету свого приїзду, що полягає у забезпеченні незалежного моніторингу процесу підготовки та проведення місцевих виборів в Україні, а також оцінці їх відповідності зобов’язанням ОБСЄ та міжнародним стандартам.
«Ми приїхали до Житомира та будемо тут працювати до завершення виборів у листопаді. Якщо буде другий тур, ми затримаємось. У ході роботи ми зустрінемось з представниками влади, виборчих інституцій, а також з представниками засобів масової інформації та суспільних організацій. Напередодні виборів приїдуть ще біля 30 короткострокових спостерігачів, щоб спостерігати за перебігом виборів», - зазначила спостерігач з Фінляндії Хелена Латіо.
В свою чергу, Любов Цимбалюк наголосила, що міська влада буде всіляко сприяти представникам місії для того, аби забезпечити проведення демократичних виборів у Житомирі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: