До кінця тижня працівникам облавтодору обіцяють погасити заборгованість по зарплатах за травень » Новини Житомира
 
 


До кінця тижня працівникам облавтодору обіцяють погасити заборгованість по зарплатах за травень

Автор: news_maker від 23-09-2015, 19:13, переглядів: 920

До кінця тижня працівникам облавтодору обіцяють погасити заборгованість по зарплатах за травень

Голова облдержадміністрації зробив серйозне попередження керівникам Служби автодоріг та облавтодору в Житомирській області. Сергій Машковський наголосив, що вважає незадовільною роботу щодо розв'язання невідкладних завдань галузі. Таким висновком завершилася чергова нарада, де розглядалися питання виплати чотирьохмісячної заборгованості по зарплатах працівникам та стан підготовки дорожніх підприємств до роботи в осінньо-зимовий період.

"Ситуація в облавтодорі на сьогодні критична. Особливо це стосується боргів по заробітній платі. Не враховуючи тих 2,8 млн. грн., які збираються погасити до кінця цього тижня, є ще 16 млн. заборгованості. Є також близько 21 млн. грн. заборгованості по матеріалах. Також на межі зриву підготовка до осінньо-зимового періоду".

На засіданні голова ОДА вимагав, щоб вже до кінця цього тижня працівникам були виплачені зарплати за травень. На його думку, затримка має формальні бюрократичні причини.

"В мене є дуже серйозні запитання до керівників відповідних управлінь: чому вони цим не займаються?! Зараз це вже вийшло на загал, на рівень облдержадміністрації. Ми не можемо відсторонюватися. Звичайно, ми пишемо звернення до Кабміну, неодноразово я там був з цього приводу. Звичайно, я розумію, що без додаткового фінансування нам не обійтися".

Сьогодні також готується звернення до депутатів обласної ради, щодо виділення коштів на забезпечення резерву паливно-мастильних матеріалів, реагентів та піщано-сольової суміші. За даними прес-служби ОДА, підприємства, які забезпечують функціонування автошляхів області, сьогодні мають лише третину від планових потреб піску і менше 10% необхідного обсягу технічної солі.

На даний час вирішується питання щодо перерозподілу залишків з філій райавтодорів з метою підтримання в належному стані автошляхів державного значення. Сергій Машковський підкреслив: часу до початку холодів залишається небагато, а в керівників галузі – ще менше.

Якщо за два тижні не будуть прийняті дієві заходи у вирішенні поточних завдань Служби автомобільних доріг, голова облдержадміністрації обіцяє звернутися до вищого керівництва з вимогою оргвисновків, щодо відповідності місцевих менеджерів займаним посадам.

До кінця тижня працівникам облавтодору обіцяють погасити заборгованість по зарплатах за травень
До кінця тижня працівникам облавтодору обіцяють погасити заборгованість по зарплатах за травень

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: