До Житомира завітав Міністр молоді та спорту України » Новини Житомира
 
 


До Житомира завітав Міністр молоді та спорту України

Автор: news_maker від 24-09-2015, 13:46, переглядів: 978

До Житомира завітав Міністр молоді та спорту України

24 вересня, до Житомира завітав Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

На зустрічі Міністра з головою облдержадміністрації Сергієм Машковським обговорювалися питання розвитку спорту на Житомирщині. Зокрема, проблеми зі стадіоном «Полісся», створенням професійного льодового майданчика в обласному центрі тощо.

Також Сергій Машковський підняв питання про фінансування спортсменів, які поїдуть на Олімпійські ігри, адже від Житомирщини їх планується 8, троє з яких уже отримали сертифікати. Ігор Жданов розповів, що зараз вирішується це питання, оскільки ще не повністю сформований склад олімпійських спортсменів.

Крім того, актуальне на сьогодні питання об’єднання територіальних громад теж стосується розвитку спорту, оскільки, за словами Міністра, від громад буде залежати підтримка своїх спортсменів та спортивної інфраструктури.

Сергій Машковський зазначив, що приїзд Ігоря Жданова дасть змогу покращити конструктивну співпрацю з Міністерством молоді та спорту України, отримати потрібні настанови і поради щодо підтримки і розвитку спорту на Житомирщині.

Зараз Міністр молоді та спорту зустрічається з представниками молодіжних громадських організацій та спортивною громадськістю області.

До Житомира завітав Міністр молоді та спорту України

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: