На Житомирщині СБУ затримала військовослужбовця-контрабандиста » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині СБУ затримала військовослужбовця-контрабандиста

Автор: news_maker від 1-10-2015, 17:27, переглядів: 1 054

На Житомирщині СБУ затримала військовослужбовця-контрабандиста

Співробітники Управління СБУ в Житомирській області затримали начальника однієї з військових частин, причетного до незаконного постачання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, заборонених до продажу та використання.

У відділенні поштового зв’язку співробітники СБУ, про що повідомляє прес-група УСБ України в Житомирській області, вилучили у правопорушника міжнародну посилку. У відправленні був мініатюрний GSM-передавач із вбудованою відеокамерою та мікрофоном з двостороннім голосовим викликом і можливістю запису на зовнішній носій, який полковник замовив на одному з азійських інтернет-сайтів.

Управлінням СБ України в Житомирській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 201 (контрабанда) та ч. 1 ст. 359 (незаконне придбання, збут та використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Зловмисник, наразі, є фігурантом ще одного кримінального провадження – правоохоронці перевіряють його причетність (як і декількох інших військовослужбовців цієї військової частини) до незаконного списання та подальшого продажу відремонтованої військової автомобільної техніки, у т.ч. й тієї, яка мала переправлятися у район проведення антитерористичної операції.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: