На Житомирщині міліція розшукала нічних нападників, які поранили пенсіонерку та підлітка » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині міліція розшукала нічних нападників, які поранили пенсіонерку та підлітка

Автор: news_maker від 2-10-2015, 10:48, переглядів: 1 268

На Житомирщині міліція розшукала нічних нападників, які поранили пенсіонерку та підлітка

У ніч на 1 жовтня у м. Бердичеві у дві квартири містян вдерлися невідомі, завдавши мешканцям тяжких тілесних ушкоджень. 70-річна потерпіла померла у лікарні, 13-річного хлопця нині прооперовано, його стан стабільний. Міліція оперативно встановила і затримала розбійників.
Близько півночі до міліції зателефонувала жителька м. Бердичева, повідомивши про невідомого нападника, який вдерся до квартири та ножем завдав тілесних ушкоджень її 70-річній сестрі.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи УМВС та Бердичівського МВ, працівники яких установили, що нападник потрапив до квартири пенсіонерки, пошкодивши вікно. На тілі літньої господарки було виявлено колото-різані рани грудної клітини. Жінку у непритомному стані було терміново доставлено до лікарні, де під час надання екстреної медичної допомоги вона померла.
За годину, близько пів на 2 ночі, до міліції надійшло повідомлення про ножове поранення 13-річного жителя м. Бердичева.
Було з’ясовано, що підліток проживає разом з матір’ю. Уночі він почув незрозумілий шум в одній з кімнат квартири і пішов перевірити, що там відбувається. У кухні хлопець застав невідомого чоловіка, який вдарив його ножем. На крик сина зреагувала мати, яка спала в іншій кімнаті, й викликала «швидку». Із тілесними ушкодженнями підлітка було доставлено до лікарні.

Нападнику, який потрапив до квартири через незамкнені вхідні двері, вдалося зникнути з місця вчинення злочину.
Обидві події були відповідним чином зареєстровані та розпочаті кримінальні провадження.
– Вилучені на місцях подій речові докази дозволили працівникам міліції припустити, що до вчинення обох злочинів причетні одні й ті ж особи. Тож уже за декілька годин проведення комплексу слідчо-розшукових заходів правоохоронці затримали двох жителів м. Бердичева, - повідомив заступник начальника УМВС України в Житомирській області Євген Березін.
Старшому із затриманих 32 роки, меншому – 24. Обидва раніше судимі за злочини майнового характеру і нещодавно звільнилися з місць позбавлення волі. У чоловіків під час огляду вилучено низку речових доказів, які вказують на їх причетність до тяжких злочинів. Попередньо встановлено, що до осель потерпілих вони проникли з метою наживи.
Нині триває розслідування кримінальних проваджень одразу за декількома статтями Кримінального кодексу України: ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (Розбій). За чинним законодавством, обом затриманим може загрожувати позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

На Житомирщині міліція розшукала нічних нападників, які поранили пенсіонерку та підлітка
На Житомирщині міліція розшукала нічних нападників, які поранили пенсіонерку та підлітка

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: