З будинку жителя райцентру Житомирщини міліція вилучила зброю » Новини Житомира
 
 


З будинку жителя райцентру Житомирщини міліція вилучила зброю

Автор: news_maker від 15-10-2015, 12:00, переглядів: 1 118

З будинку жителя райцентру Житомирщини міліція вилучила зброю

Під час санкціонованого обшуку в оселі жителя м. Коростеня правоохоронці виявили та вилучили 2 пістолети та револьвер. Нині за фактом незаконного поводження зі зброєю триває досудове розслідування.
До помешкання 32-річного жителя м. Коростеня міліціонерів привела наявна інформація про можливе незаконне зберігання господарем зброї.
У ході проведення санкціонованого обшуку в оселі чоловіка правоохоронці виявили та вилучили 2 пістолети калібру 4,5 мм та револьвер калібру 9 мм. Жодних документів на зброю господар надати не спромігся, назвавши виявлені небезпечні предмети випадковою знахідкою.

Вилучені пістолети та револьвер було направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.
Як повідомив начальник Коростенського МВ УМВС Сергій Сидорук, нині усі обставини, у тому числі й походження зброї, з’ясовуються у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 3 до 7 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: