На Житомирщині міліція викрила трійцю підпільних лісорубів » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині міліція викрила трійцю підпільних лісорубів

Автор: news_maker від 16-10-2015, 12:00, переглядів: 1 063

На Житомирщині міліція викрила трійцю підпільних лісорубів

Чоловіків було затримано під час незаконної вирубки і завантаження деревини на території Ушомирського лісництва у Коростенському районі. Нині за даним фактом розпочато досудове розслідування.
До Коростенського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від співробітника лісового господарства про те, що в лісосмузі Ушомирського лісництва невідомі незаконно вирубують дерева.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої виявили і затримали в лісі автомобіль КАМАЗ та трьох місцевих жителів віком 29, 30 та 35 років, які займались підпільною заготівлею деревини. Правоохоронці задокументували незаконну вирубку 23 дерев сосни, вилучили лісоматеріали і знаряддя незаконної діяльності.


За словами затриманих лісорубів, вони займалися заготівлею деревини для подальшої реалізації.
Разом з лісоматеріалом та вантажівкою чоловіки були доставлені до Коростенського міськвідділу міліції для подальшого з’ясування обставин.

- Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального Кодексу України, розпочато кримінальне провадження, - повідомив начальник Коростенського МВ Сергій Сидорук.
За чинним законодавством затриманим загрожує покарання у вигляді штрафних санкцій, піврічного арешту, обмеження або позбавлення волі строком до 3 років та конфіскацією незаконного добутого.

На Житомирщині міліція викрила трійцю підпільних лісорубів

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: