Природу на Житомирщині охоронятимуть за спеціальною програмою » Новини Житомира
 
 


Природу на Житомирщині охоронятимуть за спеціальною програмою

Автор: news_maker від 14-08-2012, 21:10, переглядів: 2 322

Природу на Житомирщині охоронятимуть за спеціальною програмою

У наступні п'ять років навколишнє природне середовище на Житомирщині охоронятимуть за спеціальною комплексною програмою. Розпорядження про розроблення проекту такої програми підписане головою облдержадміністрації Сергієм Рижуком.

До 20 вересня цього року обласні управління, установи, організації, а також райдержадміністрації і міськвиконкоми мають підготувати відповідні матеріали до розділів проекту програми та подати їх державному управлінню охорони навколишнього природного середовища в Житомирській області. Там подані матеріали повинні опрацювати і до 22 жовтня подати на розгляд робочої групи проект програми.

Робочу групу очолюватиме перший заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко.

Обласна комплексна програма охорони навколишнього природного середовища на 2013 – 2017 роки передбачає такі основні напрями діяльності: будівництво та реконструкція споруд для очищення стічних вод; відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річок; раціональне використання водних ресурсів; заходи по запобіганню деградації земель; охорона та раціональне використання надр; заходи щодо поводження з непридатними до використання хімічними засобами захисту рослин.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: