Житомирська міліція розслідує обставини загибелі немовляти » Новини Житомира
 
 


Житомирська міліція розслідує обставини загибелі немовляти

Автор: admin від 27-10-2015, 18:37, переглядів: 1 488

Житомирська міліція розслідує обставини загибелі немовляти


27 жовтня у приватному секторі обласного центру було виявлено тіло дитини, загорнуте у поліетиленовий мішок. На місці події працюють слідчо-оперативні групи Житомирського МВ та УМВС. Розпочато кримінальне провадження.
Близько 11.00 до чергової частини міліції надійшло повідомлення від 34-річного житомирянина про виявлення мішка з тілом немовляти.
На місці події правоохоронці з’ясували, що знахідку чоловік виявив випадково серед господарського непотребу, залишеного у глухому кутку на прохідній території спільного двору.
За словами заявника, він зранку займався домашніми справами. А коли почав розбирати старий металобрухт поблизу господарської будівлі, то виявив мішок з мертвим малям.
Під час огляду експертом тіла хлопчика, що було також загорнуто у кілька поліетиленових пакетів, попередньо встановлено, що він є новонародженим. Нині призначено судово-медичне дослідження щодо причин смерті дитини, за результатами якого прийматиметься рішення про остаточну кваліфікацію події.
За вказаним фактом розпочато досудове розслідування, у рамках якого правоохоронці проводять першочергові заходи щодо встановлення матері дитини та обставин, за яких настала смерть немовляти.

Житомирська міліція розслідує обставини загибелі немовляти
Житомирська міліція розслідує обставини загибелі немовляти

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: