Піротехніками області знищено 2 одиниці вибухонебезпечних предметів » Новини Житомира
 
 


Піротехніками області знищено 2 одиниці вибухонебезпечних предметів

Автор: news_maker від 27-10-2015, 18:39, переглядів: 1 088

Піротехніками області знищено 2 одиниці вибухонебезпечних предметів

26 жовтня групою піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини знищено низку вибухонебезпечних предметів, що були виявлені напередодні пересічними громадянами.

Так, 24 жовтня, в полі, що неподалік села Тетерівка Житомирського району, селянин натрапив на небезпечну знахідку. До місця події прибули рятувальники, вони ідентифікували знайдений предмет як 1 артилерійський снаряд калібром 125 мм часів минулої війни.

Ще один підозрілий предмет був виявлений того ж дня у селищі Червоне Андрушівського району. Його знайшли на місцевому цукровому заводі. Вантажівка привезла буряк, у якому робочі, під час розвантаження, виявили артснаряд калібром 105 мм теж часів минулої війни.

Рятувальники Житомирщини вкотре закликають: помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101». Не випробовуйте долю – не чіпайте його! В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси. Самостійно не переносьте та не перекочуйте їх з місця на місце. Не збирайте та не здавайте такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: