У Житомирі стартував другий етап відбору до лав патрульної поліції » Новини Житомира
 
 


У Житомирі стартував другий етап відбору до лав патрульної поліції

Автор: news_maker від 28-10-2015, 19:37, переглядів: 1 986

У Житомирі стартував другий етап відбору до лав патрульної поліції

Відсьогодні, з 28 жовтня, кандидати будуть проходити відбір у формі незалежного комп’ютерного тестування на загальний рівень розвитку на базі Житомирського коледжу бізнесу і права. Підтримати кандидатів у перший день відбору приїхав і начальник УМВС Житомирщини Валерій Рудик.

Комп‘ютерні тести мають на меті визначити загальний рівень знань та здібностей кандидатів у поліцейські, яким пропонується упродовж 90 хвилин дати відповідь на 60 різнопланових запитань. Кандидатів перевірятимуть на вміння логічно мислити, робити правильні висновки та швидко приймати рішення. Після завершення тестування кандидат має можливість відразу побачити отриманий бал на моніторі, що унеможливлює будь-який вплив на результати.

Усі житомиряни-претенденти на службу в лавах патрульної поліції, які увійшли до складу першої групи тестування, прибули до Житомирського коледжу бізнесу і права у піднесеному настрої та зі впевненістю у власних знаннях. Кандидати зізнаються, що відчувають невеличке хвилювання, як перед іспитами, проте бажання кращих змін переважає будь-які сумніви та додає сил і снаги.
Підтримати кандидатів на першому відповідальному етапі відбору приїхав і начальник УМВС України в Житомирській області Валерій Рудик. Він поспілкувався з претендентами на службу і побажав кожному успішної здачі тестів.

– Близько 200 патрульних поліцейських після відповідного навчання з’являться у Житомирі вже у лютому наступного року. Ми усі чекаємо їх на вулицях міста! Втім, до того часу молодим людям, які виявили бажання служити у лавах поліції, потрібно докласти зусиль, аби довести, що вони спроможні змінювати країну на краще і гідні звання українського поліцейського. Бажаю усім успіху! – зазначив Валерій Рудик.
Після закінчення етапу тестування на кандидатів очікує ще здача нормативів з фізичної підготовки, проходження медичної комісії, психологічні тести та співбесіда.

У Житомирі стартував другий етап відбору до лав патрульної поліції
У Житомирі стартував другий етап відбору до лав патрульної поліції

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: