Поліція розслідує обставини ДТП у Бердичеві, в якій постраждала дитина » Новини Житомира
 
 


Поліція розслідує обставини ДТП у Бердичеві, в якій постраждала дитина

Автор: news_maker від 20-11-2015, 11:04, переглядів: 1 381

Поліція розслідує обставини ДТП у Бердичеві, в якій постраждала дитина

Удень 19 листопада у м. Бердичеві під колеса автомобіля потрапив 10-річний школяр, який бігом перетинав дорогу. З отриманими тілесними ушкодженнями дитина потрапила до лікарні. Усі обставини ДТП з’ясовуються в рамках розпочатого кримінального провадження.
Пригода трапилася близько 13 години у райцентрі на перехресті вулиць М. Раскової та Житомирської. Водій автомобіля «Део Ланос», 78-річний місцевий житель, збив 10-річного пішохода, який бігом перетинав проїзну частину по пішохідному переходу.

Унаслідок ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та численних саден, з якими й був доставлений до лікарні.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження з’ясовуються усі обставини ДТП, у тому числі триває проведення призначених необхідних експертиз.
Разом з тим правоохоронці звертаються до громадян: не забувайте щодня роз’яснювати і нагадувати вашим неповнолітнім дітям елементарні правила поведінки на дорозі. Демонструйте заходи дорожньої безпеки і власним прикладом. Водіям же поліція радить бути уважними: звертайте увагу на інших учасників дорожнього руху і неухильно дотримуйтеся правил безпеки. Пам’ятайте, що у зоні дії нерегульованих пішохідних переходів Правилами визначена перевага для руху пішоходів.

Поліція розслідує обставини ДТП у Бердичеві, в якій постраждала дитина

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: