Новий робочий тиждень розпочався для Житомира з обрання нової команди керівників міста » Новини Житомира
 
 


Новий робочий тиждень розпочався для Житомира з обрання нової команди керівників міста

Автор: news_maker від 30-11-2015, 17:30, переглядів: 1 081

Новий робочий тиждень розпочався для Житомира з обрання нової команди керівників міста

Кандидатури затверджувалися на другому пленарному засіданні сесії міської ради. Так, першим заступником міського голови став Олексій Ясюнецький, заступниками: з гуманітарних питань – Матвій Хренов, з питань транспорту – Дмитро Ткачук. Посаду керуючого справами виконавчого комітету міськради відтепер обіймає Ольга Пашко. Також знайшло нового власника й крісло секретаря міськради – ним стала Наталія Чиж (об'єднання "Самопоміч"), яку підтримали 24 депутати із 32, що взяли участь у голосуванні.

Зазначимо, що фракція ВО "Батьківщина" взагалі відмовилася брати участь у даному голосуванні. Не зважаючи на політичні баталії, Наталя Чиж ставить за мету стати консолідуючою ланкою в раді: "Кожен сьогоднішній депутат, коли йшов на вибори – мав одну мету і всі декларували виборцям, що йдуть змінювати місто на краще, йдуть працювати на громаду. Тому головне – ми маємо об'єднатися всі навколо міського голови. Ми прикладемо всіх зусиль, щоб об'єднати всіх депутатів і це буде основне завдання, яке стоятиме на початку".

На запитання про перші кроки в роботі нового керівного складу міськради Наталя Чиж окреслила три напрямки: "Перше, що ми будемо робити, це аудит бюджетних коштів, землі і житлового фонду. І взагалі дуже корисно було б хоча б раз на місяць збирати представників громади, всіх бажаючих городян, які ю могли напряму поспілкуватися із мером, із його заступниками. Комунікація – це основне".

Ще одним результатом сесійного дня Житомирської міської ради стало затвердження складу виконавчого комітету міської ради в кількості 23 людей. На цьому перша сесія міської ради призупинила свою роботу – третє її пленарне засідання призначили на наступний вівторок. Депутати нової каденції вперше розглянуть фінансове питання – внесуть зміни в міський бюджет.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: