У Житомирі оголошують збір коштів на встановлення пам’ятного знаку воїнам АТО » Новини Житомира
 
 


У Житомирі оголошують збір коштів на встановлення пам’ятного знаку воїнам АТО

Автор: news_maker від 10-12-2015, 16:55, переглядів: 1 286

У Житомирі оголошують збір коштів на встановлення пам’ятного знаку воїнам АТО

Автором ідеї став славнозвісний командир підрозділу легендарних "кіборгів" – підполковник Олег Кузьміних. Після повернення з ворожого полону, в якому Олег Кузьміних провів кілька місяців, він разом зі своїм братом Сергієм заснував "Всеукраїнський благодійний фонд братів Кузьміних". Організація допомагає пораненим військовим та опікується сім'ями загиблих.

Що стосується самого пам’ятного знаку, то нещодавно було презентовано три макети, відібраних в результаті конкурсу, який проводився серед столичних архітекторів. Пам’ятник планують виготовити з бронзи, встановити його хочуть у центрі Житомира. Остаточне місце оберуть після того, як визначаться з фінальною концепцією, каже представник "Всеукраїнського благодійного фонду братів Кузьміних" Ольга Вархомій: "Це буде наш пам’ятник для наших хлопців. Тим більше, що Житомирщина – славетний бойовий край. У нас 95 бригада, 30-та і 26-та. Ми хотіли б поставити цей пам’ятник не лише на знак шани загиблим. Ми хочемо зробити в Житомирі таке місце, де наші воїни зможуть зібратися у важливі для них дати".

Звісно, що на реалізацію такого масштабного проекту потрібні кошти, причому немалі. Фонд Кузьміних звертається до державних установ, підприємців і до усіх житомирян з проханням допомогти у реалізації цієї, без сумніву, благородної справи: "Той макет, з якого ми починали, має вартість близько одного мільйона 250 тисяч гривень. Однак зрозуміло, що це лише вартість самого пам’ятника. А ще потрібно буде його доставити сюди і облаштувати територію навколо. Підприємства, які матимуть бажання нам допомогти, можуть перераховувати гроші на наш особовий рахунок, а звичайні житомиряни можуть просто прийти в офіс і в касу нашого фонду принести ту суму, яку вони готові пожертвувати на таку благородну справу. Наш офіс знаходиться за адресою у Житомирі: вулиці Київська, 8". Реквізити для перерахунку коштів можна знайти на нашому сайті у розділі "Благодійність".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: