«Оксія» презентувала книгу соціальної поезії «Трикутна луна» » Новини Житомира
 
 


«Оксія» презентувала книгу соціальної поезії «Трикутна луна»

Автор: news_maker від 11-12-2015, 12:11, переглядів: 1 221

«Оксія» презентувала книгу соціальної поезії «Трикутна луна»

10 грудня в прес-центрі міської ради відбулася презентація книги соціальної поезії «Трикутна луна». Видання книги відбулося за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради в рамках реалізації однойменного соціального проекту літературно-мистецького об’єднання «Оксія».

Мета проекту «Трикутна луна» - попередження негативних явищ в молодіжному середовищі, попередження вчинення правопорушень підлітками, формування здорового способу життя і зменшення ризиків рецидивів злочинів вчинених молоддю.

За словами голови мистецького об’єднання «Оксія» Вадима Жалюка, презентація книги вже відбулася в навчальних закладах міста в рамках реалізації місячника правових знань та всеукраїнської акції «16 днів без насильства».

«Книга цікава тим, що це є розповідь зі стійким сюжетом, але вона виконана у віршовій формі. Прочитавши від першого вірша до останнього, складається чітка мозаїка життя та переживання ліричного героя», - сказав В. Жалюк.

Начальник управління у справах сім’ї молоді та спорту Ірина Ковальчук подякувала мистецькому об’єднанню за ініціативу та зауважила: «Тема неформальної освіти є сьогодні надзвичайно актуальною. І саме віршоване слово, поезія може донести до дитини набагато більше інформації, змісту ніж нотації та лекції дорослих. Якщо мама і тато прочитають і обговорять з дитиною такі вірші, то це матиме хороший виховний ефект».

Список авторів антології соціальної поезії «Трикутна луна»
Жалюк Вадим (голова народно-аматорського літературно-мистецького об’єднання «Оксія», переможець всеукраїнських та міжнародних літературних фестивалів: «Стословие» м. Симферополь, «Просто на Покрову» м. Коростень Житомирської області, «Підкова Пегаса», м. Вінниця, «Шорох», м. Симферополь та ін., «Антракт», м. Херсон, учасник IV літературної школи в Карпатах за підтримки Польського інституту в Україні, автор книги соціальної прози «Дорослі@діти»).
Паламарчук Ніна (член НАЛМО «Оксія», переможець всеукраїнських та міжнародних літературних фестивалів: «Ватерлінія», м. Миколаїв, «Підкова Пегаса», м. Вінниця, «Шорох», м. Симферополь та ін.).
Паламарчук Ларіса(член НАЛМО «Оксія», переможець всеукраїнських та міжнародних літературних фестивалів: «Підкова Пегаса», м. Вінниця, «Шорох», м. Симферополь та ін.).
Петровский Віктор (член НАЛМО «Оксія», координатор літературно-мистецького фестивалю «Коростишів-двір», м. Коростишів Житомирської області).
Паскель Володимир (член НАЛМО «Оксія»,член літературного товариства «Німецькі автори України»).
Климчук Олег (керівник клубу інтелектуального дозвілля «Алатир» при Житомирському торговельно-економічному коледжі).
Гаврилова Оля ( координатор літературного проекта «Квартира № 10», співорганізатор заходу «Містичний Житомир», жовтень 2015).
Розбицька Марія (Голова Житомирської обласної літературної спілки ім. М. Клименка).
Гулюк Костянтин (поет, бард, переможець всеукраїнських фестивалів «Лісна Фієста», «Мі-Сі-Соль»).
Марченко Микола (член НАЛМО «Оксія», вчитель загальноосвітньої школи в Андрушівському районі Житомирської області).

«Оксія» презентувала книгу соціальної поезії «Трикутна луна»
«Оксія» презентувала книгу соціальної поезії «Трикутна луна»
«Оксія» презентувала книгу соціальної поезії «Трикутна луна»

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: