На Житомирщині під час пожежі врятували матір з 6-річною дитиною » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині під час пожежі врятували матір з 6-річною дитиною

Автор: news_maker від 16-12-2015, 17:46, переглядів: 1 366

На Житомирщині під час пожежі врятували матір з 6-річною дитиною

15 грудня о 08:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку, що знаходиться в смт Білокоровичі Олевського району.

За вказаною адресою одразу виїхали рятувальники 31-го професійного пожежного поста. На місці події з’ясувалося, що будинок усередині був повністю охоплений вогнем. На подвір’ї знаходилися непритомні 31-річна жінка та її 6-річна донька. Ще до прибуття вогнеборців сусіди встигли винести їх з осередку пожежі та викликали медиків. Лікарі швидкої допомоги негайно госпіталізували потерпілих до Олевської районної лікарні з ознаками отруєння продуктами горіння.

Силами фахівців ДСНС пожежу було локалізовано о 09:00 та ліквідовано об 11:00. Рятувальники не допустили поширення полум’я на літню кухню та допоміжні споруди, які знаходились на відстані близько 5 м від осередку горіння. Вогнем знищено 5 кв. м перекриття, пошкоджено стіни та стелю.

За попередньою інформацією займання сталося внаслідок короткого замкнення в електромережі. Остаточна причина пожежі наразі встановлюється фахівцями.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: