На Житомирщині поліція розслідує обставини смерті молодої жінки » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліція розслідує обставини смерті молодої жінки

Автор: news_maker від 16-12-2015, 17:52, переглядів: 1 403

На Житомирщині поліція розслідує обставини смерті молодої жінки

Співмешканець 26-річної загиблої жительки м. Коростишева заявив, що жінка замерзла на вулиці. Експертиза ж засвідчила насильницьку смерть від черепно-мозкової травми. З’ясовано, що цивільне подружжя побилося напередодні трагедії. Чоловіка затримано. Триває досудове розслідування.
Про смерть своєї невістки до поліції повідомила жителька райцентру. Померлу вона виявила у будинку, де проживало цивільне подружжя.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група Коростишівського відділення поліції, працівники якої під час огляду тіла з видимих ушкоджень зафіксували садна на обличчі. Для встановлення причин смерті загиблу було направлено на судово-медичну експертизу.

Водночас 26-річний співмешканець заявниці повідомив правоохоронцям, що жінка замерзла на вулиці під час повернення з вечірки у друзів.
– У ході подальшого відтворення подій було встановлено, що напередодні увечері цивільне подружжя гостювало у будинку знайомих жителів райцентру, де вживали алкоголь. Між співмешканцями декілька разів спалахував конфлікт на ґрунті ревнощів. Під час чергової суперечки чоловік ударив жінку в область голови, - розповів начальник Коростишівського ВП ГУНП Дмитро Гаращенко.
За словами співмешканця загиблої, з будинку знайомих він пішов разом із жінкою. Оскільки їй було важко йти, він залишив її на узбіччі дороги й додому дістався самостійно. За декілька годин чоловік таки повернувся за співмешканкою на таксі і виявив її непритомну там, де й лишив. Уже дома він марно спробував привести її до тями гарячим розтиранням.

Судово-медична експертиза засвідчила, що смерть жінки настала внаслідок черепно-мозкової травми з крововиливом під оболонку головного мозку.
За таких обставин поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.
Співмешканця загиблої було затримано за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Йому офіційно оголошено про підозру вчиненні тяжкого злочину. Нині вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.
За чинним законодавством затриманому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 10 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: