Житомиряни пільгових категорій продовжуватимуть користуватися правом безкоштовного проїзду » Новини Житомира
 
 


Житомиряни пільгових категорій продовжуватимуть користуватися правом безкоштовного проїзду

Автор: news_maker від 31-12-2015, 18:16, переглядів: 2 413

Житомиряни пільгових категорій продовжуватимуть користуватися правом безкоштовного проїзду

31 грудня 2015 року, відбулася робоча нарада заступника міського голови Дмитра Ткачука з перевізниками міських автобусів загального користування. Мета зустрічі - обговорення механізмів забезпечення можливості безкоштовних перевезень пільгових категорій житомирян у міському транспорті.

Представники виконавчих органів міської ради та перевізників обговорили питання механізму відшкодування пільгового проїзду і з’ясували те, що поки офіційних документів щодо відсутності фінансування пільг з державного бюджету чи скасування вказаних пільг на державному рівні немає, паніка з цього питання є передчасною. Сторони домовилися, що з 1 січня 2016 року житомиряни пільгових категорій продовжуватимуть користуватися правом безкоштовного проїзду у міському транспорті.

«Існують різні трактування та домисли, які породили паніку серед пересічних житомирян та перевізників. Поки вони є абсолютно штучними та передчасними. Ми зібралися для того, аби залагодити ситуацію і повідомити, що поки ніхто не має офіційної інформації про те, як відбуватиметься фінансове забезпечення перевезень пільгових категорій у 2016 році. Тому будь-які висновки є попередніми. Питання відшкодування пільг та їх фінансування не повинно бути проблемою пересічних мешканців Житомира. Наразі ми напрацьовуємо декілька варіантів розвитку подій. До оприлюднення офіційного документу стосовно цього питання пільгові категорії будуть користуватися своїм правом відповідно до чинного законодавства», - пояснює заступник міського голови Дмитро Ткачук.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: