На Житомирській трасі правоохоронці затримали наркокур'єра із партією амфетаміна » Новини Житомира
 
 


На Житомирській трасі правоохоронці затримали наркокур'єра із партією амфетаміна

Автор: news_maker від 23-01-2016, 13:36, переглядів: 1 425

На Житомирській трасі правоохоронці затримали наркокур'єра із партією амфетаміна

21 січня працівники житомирських Головного управління Національної поліції, Управління СБУ та прокуратури затримали киянина з партією амфетаміна. За інформацією правоохоронців, чоловік перевозив наркотики зі столиці до Житомира. Загалом вилучено близько 400 г на суму близько 120 тисяч гривень.
Наркокур’єр був затриманий у результаті проведення спеціальних слідчо-розшукових заходів. Автомобіль «Фольксваген», за кермом якого перебував 27-річний чоловік, поліцейські зупинили 21 січня на автодорозі Київ-Чоп у с. Кочерові близько 22 години.
Під час поверхневого огляду у водія було вилучено кілька доз амфетаміну. Чоловік був затриманий відповідно до норм ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, а автомобіль доставлений на спецмайданчик.
У ході подальших слідчо-розшукових заходів під час санкціонованого обшуку авто поліцейські у сховку кузова транспортного засобу виявили та вилучили майже 400 г амфетаміну.
За цінами чорного ринку така кількість наркотичної речовини може вартувати до 120 тисяч гривень.
Нині триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Затриманий зареєстрований у Черкаській області, однак останнім часом проживає у м. Києві. Йому загрожує до 12 років ув’язнення.
- У ході досудового розслідування ми встановлюємо весь ланцюг наркотрафіку: від замовника до виробника, але результатом цих заходів уже стало перекриття каналу надходження психотропної речовини до Житомирщини, - прокоментував заступник начальника ГУНП в області Олександр Радченко.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: