У Житомирі зіштовхнулися ЗАЗ «Део» та патрульний автомобіль » Новини Житомира
 
 


У Житомирі зіштовхнулися ЗАЗ «Део» та патрульний автомобіль

Автор: news_maker від 1-02-2016, 10:12, переглядів: 1 180

У Житомирі зіштовхнулися ЗАЗ «Део» та патрульний автомобіль

31 січня в обласному центрі на перехресті вулиць зіштовхнулися ЗАЗ «Део» та патрульний автомобіль наряду поліцейських «Тайота Пріус». У результаті 2 людей отримали травми різного ступеня тяжкості. Триває з’ясування всіх обставин.
ДТП трапилося близько 13.00 на перехресті вулиць Перемоги та Лесі Українки. Попередньо встановлено, що патрульний автомобіль, в якому знаходився черговий наряд поліцейських, рухався з увімкненими проблисковими маячками та звуковим спецсигналом на місце виклику за повідомленням про стрілянину.
При перетині поліцейськими перехрестя вулиць Перемоги та Лесі Українки відбулося зіткнення їх авто з автомобілем ЗАЗ «Део» під керуванням 52-річного жителя Черняхівського району, який рухався по вул. Лесі Українки.
Внаслідок ДТП постраждали керманич ЗАЗа та 67-річна жінка-пішохід. Обох було доставлено до медичного закладу для надання необхідної лікарської допомоги.
Вказана подія відповідним чином зареєстрована. Попередня правова кваліфікація - ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Головним управлінням Національної поліції Житомирщини розпочато службове розслідування, матеріали якого будуть передані до прокуратури. Триває з’ясування усіх обставин.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: