Житомирські поліцейські викрили злодіїв, які обікрали місцевого фотографа » Новини Житомира
 
 


Житомирські поліцейські викрили злодіїв, які обікрали місцевого фотографа

Автор: news_maker від 1-02-2016, 16:43, переглядів: 1 493

Житомирські поліцейські викрили злодіїв, які обікрали місцевого фотографа

Оперативники кримінальної поліції встановили особи та затримали двох житомирян за підозрою у вчиненні квартирної крадіжки на суму майже 300 тисяч гривень. Під час затримання в одного з чоловіків правоохоронці вилучили близько двох десятків відмичок та заготовок ключів до різних замків, дві гранати та набої. Нині триває подальше розслідування.
26 січня до Житомирського відділу поліції звернувся 24-річний житомирянин із заявою про крадіжку з його квартири. На місці події поліцейські з’ясували, що зловмисники потрапили всередину вночі, підібравши ключа до вхідних дверей. Злодії викрали з квартири чоловіка, який є професійним фотографом, практично все спеціальне обладнання вартістю понад 285 000 гривень.
Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правоохоронці вилучили низку речових доказів та розпочали заходи по встановленню осіб, причетних до крадіжки.
Вже за кілька днів оперативники кримінальної поліції з’ясували, що до вчинення злодіяння причетні 33-річний раніше судимий житель обласного центру та його 18-річний спільник.
- Затримувати старшого з підозрюваних довелося на вулиці, коли він знаходився в автомобілі таксі, - розповідає начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Правоохоронці зупинили транспортний засіб. Під час огляду в рюкзаку пасажира виявили спеціальні відмички, заготовки ключів до різних типів замків та пристосування для проникнення до приміщень. Також було вилучено 2 гранати: РГД-5 із запалом, за попередніми даними - бойову, та Ф-1, учбову. Там же чоловік перевозив і кілька набоїв калібру 7,62 та 8 мм.

У ході подальших слідчо-розшукових заходів під час санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваних правоохоронці вилучили частину викраденого майна – 2 фотоапарати, карти пам’яті, акумулятори.
Нині тривають заходи по встановленню місця знаходження решти викраденого майна. Вирішується питання про обрання для затриманих міри запобіжного заходу.
Відповідно до чинного законодавства зловмисникам загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Житомирські поліцейські викрили злодіїв, які обікрали місцевого фотографа
Житомирські поліцейські викрили злодіїв, які обікрали місцевого фотографа

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: