На Житомирщині поліція затримала групу домушників » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліція затримала групу домушників

Автор: news_maker від 8-02-2016, 13:21, переглядів: 1 112

На Житомирщині поліція затримала групу домушників

Затримання двох зухвалих злодіїв просто на місці вчинення ними чергової крадіжки стало можливим завдяки налагодженій тісній співпраці поліцейських з місцевою громадою Осиківської сільради. Нині поліція встановлює інших поплічників злодіїв і місце їх перебування. За вчинене «домушникам» загрожує до 6 років позбавлення волі.
На території Бердичівського району упродовж останніх місяців було вчинено низку крадіжок з будинків місцевих жителів. Злодії виносили усе цінне, що потрапляло їм на очі: ювелірні вироби з дорогоцінних металів, гроші, електроінструменти, побутову і комп’ютерну техніку. Характер скоєння злочинів і вилучені на місцях подій слідова інформація та речові докази вказували на причетність одних і тих самих осіб.
Задля припинення зухвалих злочинів поліцейські провели відповідну роботу із місцевою громадою Осиківської сільради і жителями населених пунктів, які входять до її складу. Людей правоохоронці закликали до виявлення пильності й негайного сповіщення про підозрілих незнайомців у їх селах. Таке об’єднання зусиль дало позитивні результати.
Близько півночі 7 лютого один з жителів с. Агатівки повідомив правоохоронців про невідомих осіб, які нишпорять у сусідському будинку. За вказаною заявником адресою виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої й затримали двох підозрілих чоловіків на місці події з повними клунками у руках.
– Затриманими виявилися раніше судимий 25-річний житель Бердичівського району та 33-річний житель райцентру. Під час огляду у них вилучили ювелірні вироби із золота та срібла, ноутбук, цифровий фотоапарат й вартісні електроінструменти загалом на суму близько 40 тисяч гривень. Усе це зловмисники викрали з будинку жительки с. Агатівки, куди потрапили, виламавши двері, під час відсутності господарів, - заступник начальника ГУ Нацполіції в Житомирській області розповів Юрій Крошко.

За словами одного із затриманих чоловіків, він погодився на пропозицію свого поплічника викрасти електроінструмент, аби розрахуватися із власними боргами.

Нині триває досудове розслідування за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) ККУ. Правоохоронці уже встановили причетність обох зловмисників щонайменше до 7 подібних злочинів. Також з’ясовано, що викрадені речі чоловіки здавали до ломбарду. У рамках кримінального провадження тривають заходи щодо встановлення інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

На Житомирщині поліція затримала групу домушників
На Житомирщині поліція затримала групу домушників
На Житомирщині поліція затримала групу домушників

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: