У Житомирі демонтували незаконно встановлений кіоск » Новини Житомира
 
 


У Житомирі демонтували незаконно встановлений кіоск

Автор: news_maker від 8-02-2016, 13:31, переглядів: 1 445

У Житомирі демонтували незаконно встановлений кіоск

8 лютого, працівники КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» демонтували незаконно встановлений кіоск на вулиці Щорса, 125, що навпроти маркету «Вопак».

«Цей хлібний кіоск встановлено самовільно. У власника не було паспорту прив’язки та дозвільних документів, – повідомив начальник КП « Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрій Юзвинський.

Малі архітектурні форми та тимчасові споруди, розміщені без відповідної, оформленої в установленому порядку дозвільної документації , підлягають демонтажу. Крім того, їх демонтаж здійснюється за кошти власника.

Даний кіоск перевезено для зберігання на територію КП «Зеленбуд». Власник кіоска зможе забрати його, оплативши роботи з демонтажу, перевезення, розвантаження та зберігання, а також з відновлення благоустрою на місці, де був його об’єкт.

«Очищення міста від незаконних МАФів – це принципова позиція міської ради. Незаконні конструкції слід демонтувати, аби комфортніше було житомирянам у своєму місті», - зазначає перший заступник міського голови Олексій Ясюнецький та наголошує на необхідності розробки чіткої політики щодо встановлення малих архітектурних форм.

Нагадуємо, що при виконавчому комітеті Житомирської міської ради формується робоча група з інвентаризації тимчасових споруд та рекламних конструкцій. До її складу увійдуть представники депутатського корпусу міської ради, виконавчих органів та громадськості.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: