Малі та середні підприємства області можуть отримати підтримку ЄБРР » Новини Житомира
 
 


Малі та середні підприємства області можуть отримати підтримку ЄБРР

Автор: news_maker від 22-02-2016, 16:01, переглядів: 1 310

Малі та середні підприємства області можуть отримати підтримку ЄБРР

У Житомирі сьогодні, 22 лютого, відбулася бізнес-зустріч за участю керівництва області, представників малого і середнього підприємництва, громадських організацій та об’єднань підприємців з питань грантової підтримки.

Організаторами виступила Група з фінансування та розвитку малого і середнього бізнесу Європейського банку реконструкції та розвитку.

«Питання розвитку бізнесу дуже актуальне у нашій державі. Разом з тим, обласна державна адміністрація на чолі з головою Сергієм Машковським плідно працює в цьому напрямку. Одним з нагальних питань є фінансування. І такі зустрічі, як сьогодні, дають можливість дізнатися про залучення ресурсів з інвестиційних потоків та грантових проектів», – зазначив перший заступник голови ОДА Геннадій Дмитренко.

Він закликав суб’єктів малого та середнього підприємництва при виникненні будь-яких проблем звертатися до облдержадміністрації, аби разом вирішувати питання та не допускати затримки розвитку бізнесу.

Фінансові аналітики презентували можливості, які надає ЄБРР для розвитку малого та середнього підприємництва, на що і як підприємці можуть отримати гранти ЄБРР, а також розповіли про просування експорту та спеціальну програму для жінок-підприємців.

ЄБРР висуває такі умови для суб’єктів бізнесу: підприємства мають працювати в будь-якому секторі економіки (окрім фінансового, страхового, тютюнового, міцних алкогольних напоїв, грального та військово-промислового секторів) та відповідати наступним критеріям:
компанія або фізична особа-підприємець працює на ринку більше двох років та має позитивну динаміку розвитку;
приватна власність, в якій більше ніж 50% належить громадянам України;
у штаті працює від 10 до 250 працівників;
належна ділова репутація та бажання вдосконалювати та розвивати власну справу.
Серед учасників зустрічі виявилося багато зацікавлених підприємців, які отримали відповіді на всі питання від кваліфікованих представників ЄБРР.


Малі та середні підприємства області можуть отримати підтримку ЄБРР
Малі та середні підприємства області можуть отримати підтримку ЄБРР

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: