У Житомирі правоохоронці виявили арсенал зброї » Новини Житомира
 
 


У Житомирі правоохоронці виявили арсенал зброї

Автор: news_maker від 26-02-2016, 14:26, переглядів: 1 204

У Житомирі правоохоронці виявили арсенал зброї

25 лютого Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області спільно з працівниками УСБУ та прокуратури у рамках розслідування кримінального провадження за фактом розкрадання бюджетних коштів на підприємстві з постачання газу було проведено більше десятка обшуків з метою документування протиправної діяльності. У результаті вилучено документи, гроші, цінності та виявлено потужний арсенал зброї.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, встановлено факти розкрадання бюджетних коштів в особливо великих розмірах.
Як повідомив т.в.о. начальника ГУНП в Житомирській області Валерій Рудик, правоохоронці провели одночасно 12 обшуків на підприємствах та приватних оселях в регіоні. У результаті вилучено документацію, електронні носії інформації, гроші та матеріальні цінності, а також знято відомості з лічильників подачі газу.
За місцем проживання 52-річного працівника підприємства в одному з районів області виявлено потужний арсенал зброї: 12 одиниць вогнепальної зброї, серед них мисливська нарізна та гладкоствольна, пристрій для відстрілу гумових куль, більше 30 зразків або заготовок холодної зброї, понад 250 шт патронів калібру 7,62 мм, інші боєприпаси та піротехнічні засоби.

Усе вилучене нині направлено на відповідне експертне дослідження.
За зібраними матеріалами вирішуватиметься питання щодо фігурантів кримінального провадження.

У Житомирі правоохоронці виявили арсенал зброї
У Житомирі правоохоронці виявили арсенал зброї

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: