На Житомирщині збираються відремонтувати та освітлити автошлях Житомир-Бердичів » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині збираються відремонтувати та освітлити автошлях Житомир-Бердичів

Автор: news_maker від 17-03-2016, 13:33, переглядів: 1 462

На Житомирщині збираються відремонтувати та освітлити автошлях Житомир-Бердичів

Ще кілька років тому дорога входила до списку найгірших в Україні. Згодом покриття частково вдалося відновити – здебільшого у напрямку обласного центру, хоча і на відрізку до Бердичева проводився ямковий ремонт. Цьогоріч держава виділяє близько 50 млн. грн. на ремонт даного автошляху і проїзної частини у с. Хажин Бердичівського району. За клопотання народного депутата від округу №63 Олександра Ревеги, який піднімав питання перед урядом про освітлення ділянок шляху біля сіл Рея та Осикове та дороги у селі Хажин, на ці цілі було додатково виділено ще більше 9 мільйонів гривень. Якщо з фінансуванням не зволікатимуть, то усі роботи збираються виконати ще у цьому році.

Додамо, що згідно рішення Уряду цьогоріч на відбудову і реконструкцію автодоріг було виділено 6 з половиною мільярдів гривень. Разом із грошима місцевих бюджетів і міжнародних фінансових організацій ця сума складає 14 мільярдів 200 мільйонів гривень.

Відзначимо, що цьогоріч Кабмін планує провести ремонт і будівництво 1700 кілометрів доріг. Житомирщина має отримати 84 мільйони гривень. За ці кошти хочуть провести ремонт з облаштуванням зовнішнього освітлення на трасі державного значення М-21 Житомир-Могилів-Подільський. Також буде відремонтовано мости через р. Тетерів біля сіл Карвинівка і Висока Піч на автодорозі державного значення Н-03 Житомир-Чернівці та у місті Радомишль на автодорозі Т-06-08 Малин-Кочерів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: