У Житомирі стартував місячник благоустрою міста » Новини Житомира
 
 


У Житомирі стартував місячник благоустрою міста

Автор: admin від 30-03-2016, 11:27, переглядів: 1 158

У Житомирі стартував місячник благоустрою міста

З метою проведення в м. Житомирі заходів щодо поліпшення благоустрою та санітарно-екологічного стану міських територій, відповідно розпорядження міського голови від 21.03.16 №175 «Про весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста» з 29 березня розпочато роботи по санітарному прибиранню та благоустрою території міста.

В комунальному підприємстві „Управління автомобільних шляхів” Житомирської міської ради на прибиранні шляхового змету з вулиць міста працювало 2 навантажувачі 13 вантажних автомобілів, 4 підмітальні автомобілі та спецтехніка «Скандія». Також розпочато поточний ремонт асфальтобетонного покриття вул. Кафедральна та вул. Рильського.

Комунальним підприємством «Експлуатація штучних споруд» ЖМР виконано роботи по фарбуванню бордюрного каменю на шляхопроводі по вул. Київській, прибрано шляховий змет біля колесовідбійного огородження по вул. Ватутіна та просп. Миру, виконано ремонт компенсаційних швів на мосту по просп. Миру.

КП ЕМЗО «Міськсвітло» виконано роботи по ремонту ліхтарів на підвісному мосту в парку Ю. Гагаріна. Проведено заміну ламп в світильниках по вул. Київській,60, Лятошинського,15, вул. Сурина Гора,16, вул. Героїв Десантників, вул. Северина Наливайка та монтажні роботи ліхтарів по вул. Князів Острозьких.

Комунальним підприємством «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Житомирської міської ради виконувались роботи по підмітанню, прибиранню та вивезення сміття з тротуарів навколо Російсько-Вільського (цивільного) кладовища по вул. Перемоги та Російсько-Вільського (військового) кладовища по проспекту Незалежності, Смолянського кладовища по вул. Селецькій, навколо Польського кладовища по вул. Короленко та вул. Суріній горі, Старообрядового кладовища по вул. Клосовського та біля Чешського кладовища, території Корбутівського кладовища.

Житомирська міська рада та її виконавчий комітет закликають житомирян також активно долучатися до загальноміського прибирання.

У Житомирі стартував місячник благоустрою міста

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: