За минулу ніч поліція та нацгвардійці затримали 15 старателів-нелегалів на Олевщині » Новини Житомира
 
 


За минулу ніч поліція та нацгвардійці затримали 15 старателів-нелегалів на Олевщині

Автор: news_maker від 31-03-2016, 10:58, переглядів: 1 123

За минулу ніч поліція та нацгвардійці затримали 15 старателів-нелегалів на Олевщині

Під час відпрацювання території Олевського району рейдові групи поліцейських і нацгвардійців завадили потенційним копачам здійснити незаконний видобуток бурштину. Чоловіків було доставлено до поліцейського відділення для встановлення усіх обставин.
Дві групи підозрілих осіб було виявлено рейдувальниками у лісовому масиві поблизу с. Обища Олевського району. На їх протиправну діяльність вказували специфічні знаряддя, серед яких і мотопомпа.

Як встановили правоохоронці, серед підозрілих чоловіків жителі Київщини, Овруцького, Олевського та Ємільчинського районів Житомирщини. Усіх 13-ро чоловіків були доставлені до місцевого відділення поліції для з’ясування усіх обставин. З місць подій поліція вилучила ВАЗівку та знаряддя незаконної діяльності копачів.

За вказаними фактами розпочаті розслідування.
Також до чергової частини Олевського ВП ГУНП надійшло повідомлення про підозрілих осіб, помічених неподалік с. Шебедихи в урочищі «Корабель». В ході перевірки цієї інформації правоохоронці затримали автомобіль «Москвич», у якому знаходилися 2 жителів Ємільчинського району. Нині триває перевірка щодо причетності їх до здійснення незаконного видобутку сонячного каменю.
Нагадаємо, що ідучора на Олевщині за участі військовослужбовців Національної гвардії України розпочато масштабні заходи, направлені на охорону родовищ бурштину від протиправного видобутку.

За минулу ніч поліція та нацгвардійці затримали 15 старателів-нелегалів на Олевщині

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: