У Житомирі шахрайка "обміняла" пенсіонерці майже 70 тисяч гривень » Новини Житомира
 
 


У Житомирі шахрайка "обміняла" пенсіонерці майже 70 тисяч гривень

Автор: news_maker від 5-04-2016, 17:27, переглядів: 1 182

У Житомирі шахрайка "обміняла" пенсіонерці майже 70 тисяч гривень

4 квітня до Житомирського відділу поліції звернулася 77-річна жителька обласного центру, повідомивши про ошуканство. Слідчо-оперативна група, яка прибула за вказаною заявницею адресою, з’ясувала, що в обідню пору до бабусиного обійстя завітала жінка. Вона розповіла, що у країні розпочато грошову реформу. Тож необхідно переписати номери купюр із наявних заощаджень пенсіонерки, аби з’ясувати у банку, чи потребують вони обміну.
Довірившись незнайомці, бабуся винесла їй 50 тисяч гривень. Візитерка, зрозумівши, що таки досягла мети, запевнила господарку, що реформа стосується й іноземної валюти. Пенсіонерка слухняно віддала шахрайці ще й наявних 700 доларів США. Жінка взялася щось переписувати з купюр і, скориставшись неуважністю пенсіонерки, обміняла справжні купюри на «куклу». Підміну старенька побачила, коли «добродійка» залишила її оселю.
За фактом шахрайства (ст.190 Кримінального кодексу України) правоохоронці розпочали досудове розслідування, у рамках якого встановлюють особу пройдисвітки і її місцеперебування. Про підозрювану відомо, що їй на вигляд 45-50 років, має ромську зовнішність, розмовляє російською.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: