У Житомирі визначили, хто отримає дозвіл на сезонну торгівлю в місті » Новини Житомира
 
 


У Житомирі визначили, хто отримає дозвіл на сезонну торгівлю в місті

Автор: admin від 8-04-2016, 16:40, переглядів: 1 521

У Житомирі визначили, хто отримає дозвіл на сезонну торгівлю в місті

На засіданні виконавчого комітету міськради ухвалили рішення щодо сезонної торгівлі на території обласного центру: "Є 27 суб'єктів підприємницької діяльності та адреси, за якими вони розміщують об'єкти сезонної торгівлі. Всі адреси відпрацьовані спільно з управлінням архітектури. Тобто, управління архітектури за цими адресами може погодити схеми розміщення", – повідомила начальник відділу торгівлі, громадського харчування та сфери послуг міської ради Катерина Тихончук. Підприємців можуть позбавити права на торгівлю, якщо вони не укладуть договори на вивезення сміття, самовільно розміщуватимуть додаткове обладнання та самі торгові точки.

Катерина Тихончук також поінформувала про причини відмов у наданні дозволу на сезонну торгівлю: "Згідно листа управління архітектури та дизайну міського середовища про те, що у нас Старий бульвар є пам'яткою архітектури, вирішено відмовити в розміщенні об'єктів сезонної торгівлі всім суб'єктам, які заявилися на Старому бульварі, крім літніх майданчиків. У зв'язку з проведенням робіт з реконструкції на вулиці Михайлівській, відмовити суб'єктам підприємницької діяльності, крім літніх майданчиків, в розміщенні сезонних об'єктів". Крім того, відмови у наданні дозволів були, якщо постійні землекористувачі не дали письмової згоди на розміщення об'єктів сезонної торгівлі та в разі, коли за однією адресою хотіли розміститися декілька підприємців. Там дозволяли комусь одному, беручи до уваги наявність або відсутність порушень, досвід роботи, черговість подачі документів.

Стосовно торгівлі квасом, члени виконкому також визначилися, хто і де матиме право ним торгувати. Але в процесі обговорення міський голова Сергій Сухомлин запропонував доповнення – підприємці, які здійснюють торгівлю квасом з автоцистерн на центральних вулицях, демонтують торгові точки в разі початку реконструкції тротуарів. Члени виконкому цю пропозицію підтримали.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: