У Житомирі патрульні затримали нетверезого молодика, в якого виявили наркотики » Новини Житомира
 
 


У Житомирі патрульні затримали нетверезого молодика, в якого виявили наркотики

Автор: news_maker від 12-04-2016, 14:13, переглядів: 1 359

У Житомирі патрульні затримали нетверезого молодика, в якого виявили наркотики

Уночі 12 квітня поліцейські на одній з вулиць обласного центру за розпиття спиртних напоїв у громадському місці затримали 35-річного житомирянина. Після оформлення відповідних адміністративних матеріалів чоловіка було доставлено до міського Центру детоксикації, де під час поверхневого огляду у нього вилучено пакунок з речовиною, зовні схожою на наркосировину.
Події розгортались близько 3.00. Патрульні зробили зауваження молодикові за розпиття алкоголю посеред вулиці, на що той відреагував агресивно та зухвало.

Відтак чоловіка доставили до Житомирського відділу поліції для оформлення адміністративних матеріалів за порушення, передбачені ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського…) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Затриманий виявився 35-річним жителем обласного центру.

Близько 4.20 чоловіка доставили до Житомирського центру детоксикаційної допомоги. Там під час поверхневого огляду у нього було виявлено паперовий згорток з рослинною сумішшю – ймовірно марихуаною.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група поліції, працівники якої вилучили виявлене для проведення експертного дослідження. Триває подальше з’ясування всіх обставин.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: