Поліцейські розшукали водія, який автомобілем травмував дитину та втік з місця події » Новини Житомира
 
 


Поліцейські розшукали водія, який автомобілем травмував дитину та втік з місця події

Автор: news_maker від 13-04-2016, 13:47, переглядів: 1 024

Поліцейські розшукали водія, який автомобілем травмував дитину та втік з місця події

Дорожньо-транспортна пригода, в якій 7-річна дівчинка зазнала травми ноги, сталася 12 квітня близько 13.30 по вул. Домбровського в обласному центрі.
За свідченнями очевидців, водій автомобіля, виїжджаючи з території місцевого підприємства, травмував ногу дівчинці, яка проходила повз. Керманич, не зупиняючись та не зважаючи на крики перехожих, поїхав геть.
На місце події прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Правоохоронці, опитавши очевидців та свідків, розпочали заходи щодо розшуку водія та автомобіля.
Потерпілу дівчинку «швидкою допомогою» було доставлено до обласної дитячої лікарні з попереднім діагнозом - здавлення лівої ступні.
Близько 21.30 цього ж дня патрульні поліцейські помітили на стоянці неподалік місця події розшукуваний автомобіль ВАЗ. Поряд знаходився і його керманич.
- На питання поліцейських 39-річний чоловік відповів, що ніби й почув крики, але не відчув ні удару, ні наїзду на перешкоду, а тому поїхав геть, - розповів заступник командира батальйону патрульної поліції Юрій Овчинніков. – Чи так це, буде з’ясовано при подальшій перевірці.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: