Житомир – найблагодійніше місто України » Новини Житомира
 
 


Житомир – найблагодійніше місто України

Автор: news_maker від 15-04-2016, 19:05, переглядів: 1 644

Житомир – найблагодійніше місто України

Місто Житомир 14 квітня, отримав відзнаку «Книги рекордів України», як найблагодійніше місто України.

Це звання Житомир отримав після акції «Рекорд доброти». Представники «Книги рекордів України» зафіксували рекорд, для встановлення якого кількість учасників акції має перевищувати бар’єр у 10 тисяч осіб. Вперше в Україні презентовано яскравий приклад самоорганізації населення для на вирішення соціальних проблем в регіоні. Рекорд встановлено для прикладу регіонів України показати збір коштів щодо благодійних та публічних заходів, задля використання коштів за цільовим призначенням – в даному випадку на потреба дітей, що хворіють онкологією та інші хвороби.

Організатори акції, що проходила з 14.00 до 20.00 на майдані Соборному, зуміли об’єднати житомирян заради встановлення рекорду. Участь в заході взяли 27465 осіб – школярі та студенти, молодь, громадські активісти, волонтери, колективи підприємств та установ.

Загалом організатори зібрали 228 131 грн. 40 коп. Внески учасників були різними: від купюр 1-2 гривень до 500 гривень.

«Такі акції показують те, що ми маємо разом допомагати хворим дітям. І цією акцією ми заявляємо на всю Україну – в Житомирі живуть небайдужі люди. І житомиряни люблять своє місто та піклуються про тих, хто цього потребує», – говорить один із організаторів акції Ярослав Купчинський.

Кошти будуть розподілені у відношенні 50/50 на допомогу онкохворим дітям та дітям з особливими потребами для оздоровлення.

Організатори акції «Рекорд доброти» – Житомирська міська рада, ЖДМГО «Все робимо самі», БО «Разом до життя», БО «Український фонд благодійності», клуб благодійників «Янголи добра».

Житомир – найблагодійніше місто України
Житомир – найблагодійніше місто України

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: