У Коростені на власному подвір’ї чоловік виявив гранату » Новини Житомира
 
 


У Коростені на власному подвір’ї чоловік виявив гранату

Автор: news_maker від 20-04-2016, 16:47, переглядів: 1 523

У Коростені на власному подвір’ї чоловік виявив гранату

За висновками фахівців, виявлений у дворі жителя м. Коростеня вибухонебезпечний предмет є бойовою гранатою РГД-5. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство. Тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до злочину.
Близько 9.45 ранку 20 квітня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від місцевого жителя, 1982 року народження, про те, що біля воріт на власному подвір’ї він виявив предмет, схожий на гранату.
На місце події прибула слідчо-оперативна група Коростенського відділу поліції та фахівці вибухотехнічної служби Головного управління Національної поліції. Поліцейські провели необхідні заходи з убезпечення людей та обмеження доступу до потенційно небезпечної території, оглянули місце події і виявлений предмет.
За висновками фахівців, виявлений предмет є бойовою гранатою РГД-5, яку нині вилучено та направлено на експертизу. Ніхто з людей не постраждав.
Водночас до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ст. 15 ч.1 ст.115 (Замах на умисне вбивство) ККУ. У рамках розпочатого кримінального провадження поліція встановлює осіб, причетних до вчинення злочину.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: