У Коростишеві затриманий домушник накинувся на поліцейських з ножем » Новини Житомира
 
 


У Коростишеві затриманий домушник накинувся на поліцейських з ножем

Автор: news_maker від 27-04-2016, 10:26, переглядів: 884

У Коростишеві затриманий домушник накинувся на поліцейських з ножем

25 квітня оперативники карного розшуку Коростишівського відділу поліції затримали 30-річного жителя Одещини відразу після вчинення квартирної крадіжки. Намагаючись втекти з місця події, чоловік накинувся на поліцейських з ножем. У результаті один з оперативників отримав поріз руки, а затриманий - поранення з травматичної зброї.

Події розгортались близько 11.00 в одному з мікрорайонів міста. Розшуківці виявили проникнення до однієї з квартир 5-типоверхівки. З тильної сторони будинку знаходилась драбина, приставлена до віконного отвору. Характерні сліди злому металопластикової конструкції свідчили про високу ймовірність потрапляння до оселі сторонньої особи.
- Помітивши таку ситуацію, я повідомив колег про виявлені обставини, викликавши їх на допомогу, а сам залишився спостерігати за квартирою зовні, - розповідає старший оперуповноважений Коростишівського відділу поліції Ігор Цюрпіта. – Дуже швидко в отворі вікна з’явився чоловік, який почав спускатись драбиною.
Розшуківець кинувся до незнайомця, щоб затримати, втім той неочікувано вихопив ножа й почав ним розмахувати, намагаючись втекти і завдавши оперативникові порізів руки. На підмогу поліцейському вчасно прибули інші працівники карного розшуку, які за кількасот метрів таки наздогнали та затримали підозрюваного у вчиненні крадіжки.
У ході переслідування одним з працівників відділу був застосований пристрій для відстрілу гумових куль.
Як з’ясувалось у подальшому, затриманий є 30-річним жителем м. Чорноморська Одеської області, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Працівники прибулої слідчо-оперативної групи Коростишівського відділу поліції під час огляду вилучили у чоловіка щойно викрадені ювелірні вироби із золота.

За вказаними подіями відкрито відразу два кримінальні провадження за ознаками правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати до 6 років позбавлення волі.
Підозрюваний затриманий відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

У Коростишеві затриманий домушник накинувся на поліцейських з ножем
У Коростишеві затриманий домушник накинувся на поліцейських з ножем

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: