У Житомирі підрахують пасажиропотік » Новини Житомира
 
 


У Житомирі підрахують пасажиропотік

Автор: news_maker від 27-04-2016, 17:22, переглядів: 1 129

У Житомирі підрахують пасажиропотік

За ініціативи заступника Житомирського міського голови Дмитра Ткачука у житомирських тролейбусах та маршрутках підраховують кількість пасажирів.

«Підрахунок пасажиропотоку - необхідна умова для побудови правильної науково-обґрунтованої транспортної моделі міста. Це в свою чергу є ключем до зміни всієї транспортної мережі і підходів до вирішення питань міської мобільності», - говорить заступник міського голови Дмитро Ткачук.

Проект реалізовується в співпраці з кафедрою «Автомобілі і механіка технічних систем» Житомирського державного технологічного університету, а також із Житомирським автомобільно-дорожнім коледжем Національного транспортного університету.

Управління транспорту і зв’язку інформує житомирян, що у четвер 28 квітня на один день в тролейбусах буде змінено зовнішній вигляд квитків на одноразовий проїзд. Крім того, у всіх тролейбусах буде суттєво посилено контроль, тож подбайте про вчасну оплату проїзду.

«У цей день буде інший квиток, не такий як завжди. У кожному тролейбусі сидітимуть люди на дверях, які рахуватимуть, скільки людей зайшло, скільки людей вийшло. Буде загальна кількість, скільки людей проїхало. Крім того, буде квиток, який покаже скільки саме з них є платні пасажири. Пільговики будуть рахуватись в загальну кількість пасажирів, якщо відняти від неї кількість людей, які заплатили за проїзд, ми отримаємо кількість пільговиків», – зазначив Дмитро Ткачук.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: