Швейцарські благодійники передали пожежно-рятувальне спорядження для попільнянських вогнеборців » Новини Житомира
 
 


Швейцарські благодійники передали пожежно-рятувальне спорядження для попільнянських вогнеборців

Автор: news_maker від 19-05-2016, 16:48, переглядів: 1 154

Швейцарські благодійники передали пожежно-рятувальне спорядження для попільнянських вогнеборців

17 травня на території Попільнянського районного сектору Управління ДСНС в Житомирській області відбулася урочиста презентація та передача гуманітарної допомоги від зарубіжних благодійників. Близько 40 найменувань пожежно-рятувального обладнання зібрали волонтери Швейцарської благодійної організації «Світло на Сході» для потреб рятувальників.

Передала допомогу попільнянським бійцям ДСНС директор благодійної організації «Християнський благодійний фонд «Добра пристань» Ірина Дайнека.

Європейська якість пожежно-рятувального спорядження вже давно зарекомендувала себе в усьому світі. Надзвичайники Попільнянського підрозділу тепер зможуть переконатися у цьому особисто.

Зокрема, тепер у них з’явилися європейські протигази, апарати на стиснутому повітрі, пожежні рукави, комбінезони, бойовий одяг, а також шафи, пінозмішувач, домкрат, димовсмоктувач тощо.

Крім того, стане в нагоді 22-метрова висувна драбина. В селищі Попільня є п’ятиповерхівки, тому діставатися на потрібну висоту для рятувальників тепер не буде проблемою.

Подякувати за співпрацю Ірині Дайнеці прибув перший заступник керівника Управління ДСНС області Василь Кучин. Від імені рятувальників він вручив директору благодійної організації «Християнський благодійний фонд «Добра пристань» грамоту за вагомий внесок у розвиток матеріально-технічної бази оперативно-рятувальної служби «101» Попільнянського району.

Також особисто ознайомився з можливостями сучасної техніки європейського зразка, що була доукомплектована відповідно до особливостей регіону. Василь Кучин мав змогу переконатись, що європейці особливу увагу в оснащенні техніки, яка виїжджає за викликом на пожежі, приділяють безпеці праці вогнеборців. Не дивлячись на те, що надана техніка та спорядження не нові, при умілому використанні вони ще прослужать багато років.

Місцеві вогнеборці запевняють, що готові максимально якісно використовувати їх за призначенням і це допоможе врятувати сотні людських життів. У подальшому ж попільнянські рятувальники планують розвинути співпрацю з міжнародними організаціями та колегами з різних країн.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: