На Житомирщині рятувальники продовжують ліквідовувати загоряння бензину » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині рятувальники продовжують ліквідовувати загоряння бензину

Автор: news_maker від 23-05-2016, 15:51, переглядів: 1 034

На Житомирщині рятувальники продовжують ліквідовувати загоряння бензину

23 травня о 10:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Стара Чорторія Любарського району на території місцевого сільськогосподарського підприємства в резервуарному парку виник витік бензину з цистерни з подальшим загорянням запірної арматури та розлитого бензину на площі 4 м2.

За вказаною адресою негайно виїхали бійці 24-ої Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю до місця виклику було встановлено, що в цистерні, з якої стався витік, знаходилось близько 3 тони бензину.

За допомогою піноутворювача рятувальники розпочали гасіння. До ліквідації пожежі було залучено Добровільну пожежну дружину господарства – для підвозу піску та води. Одночасно з цим проводиться охолодження 7 поруч розташованих цистерн.

Спільними зусиллями о 12:14 пожежу локалізовано. Ліквідація наразі триває.

На ліквідації надзвичайної події працює 7 одиниць техніки та 35 чоловік особового складу на чолі з начальником ДСНС України у Житомирській області.

Внаслідок загоряння постраждав місцевий мешканець, якого каретою швидкої допомоги доставили в Любарську центральну району лікарню.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: